FAQ

1. Hur lång är produktions- och leveranstiden vid en order?
Normal leveranstid för en order är 3-5 arbetsdagar, något längre vid order över 500 knappar, räkna med en eller två dagar extra. När det gäller formgjutna pins är det något längre leveranstid, leveranstiden hittar du på produktsidan om den skiljer sig från det normala.

2. Vad skall jag tänka på när jag skapar mitt original?
Du skapar ditt original i vår designeditor eller laddar upp ett motiv den som en PDF, JPG eller PNG med hög upplösning. Tänk på att du ju bättre kvalité på ditt motiv desto bättre färdig produkt. Vi går igenom varje enskilt original innan produktionen startas. Vi säkerställer att motivet anpassats till vald storlek.
Upptäcker vi något så kontaktar vi dig omgående.

3. Är det möjligt att ladda upp fler än ett original?
Ja, självklart. Systemet är anpassat så att du laddar upp nästa motiv när det första motivet är lagt i kundkorgen.
Följ de instruktioner du får under själva beställningsprocessen.

4. Kan jag beställa ett udda antal pins?
Du ändrar antalet helt efter tycke och efterfrågan. Priset per badges justerad av systemet efter ditt önskade antal.
Ju fler desto lägre pris, en ganska enkel princip. Du ändrar antalet helt efter tycke och efterfrågan. Priset per pins justerad av systemet efter ditt önskade antal.

5. Finns det en minimiorder?
Ingen order är för liten eller för stor, vi tar hand om din order från en till tusentals. Tänk bara på att vi endast ger pris på upp till 1000 stycken i editorn. Över 1000 är lika med en icke bindande offert.

6. Går det att trycka i PMS-färger?
På order upp 2500 pins använder vi oss av digitaltryck. Vid en order över 2500 stycken så är det offset som gäller och då finns det också möjligheter att använda sig av PMS som färgmodell. Annars är det CMYK som gäller.

7. Vad vi trycker
Vi trycker allt som är inom lagens ramar. Vad trycker vi då inte? Motiv som kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller personangrepp. Du som kund ansvarar för att det du skickar in inte är copyrightskyddat, vi inte har någon möjlighet att kolla upp det.

8. Färger och bakgrund
Väljer du ingen bakgrundsfärg så blir det vitt vid tryck, i editorn visas vitbakgrund lite mer i grånyans men det är ”skärmvilla” som gör att bakgrunden uppfattas som grå.

9. Den vita ”fläcken”
Vi har försökt att skapa illusionen av en verklig badges i vår editorn, så den ljus ovala fläcken som syns i editorn är inte med i trycket, det är bara en snygg effekt.

Start typing and press Enter to search

Varukorg